Monday, April 6, 2020

#stayhome #stayinstyle




Η καραντίνα συνεχίζει , εμείς παραμένουμε σπίτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αφήνουμε το στυλ μόνο για τους δρόμους και κινούμαστε στον προσωπικό μας χώρο σαν την Μαρία την άσχημη. Τι θυμήθηκα τώρα; Η αλήθεια είναι ότι θέλω να γυρίσω στα παλιά... ε όχι τόσο παλιά δηλαδή!
Τα νέα δεδομένα παγκοσμίως μας έχουν αιφνιδιάσει, τρομάξει, ανησυχήσει και ως εκ τούτου πολύ πιθανόν να μας έχει ρίξει την ψυχολογία... Ακριβώς εκεί θέλω να σταθώ αγαπητή/έ μου. Πώς θα ανέβουμε ψυχολογικά; Μα είναι τόσο απλό: Stay stylish at home! Τι πιο όμορφο από το να ξυπνάς το πρωί και να περιποιείσαι όπως τότε... που όλα ήταν safe; Εντάξη δεν χρειάζεται το ψηλοτάκουνο (τις πρωινές ώρες τουλάχιστον) αλλά μπορείς να φορέσεις chic homewear, να βάλεις ένα όμορφο ζευγάρι παντόφλες , αν και socks are the new shoes οπότε να ψωνίσεις καινούριες stylish κάλτσες, ένα αγαπημένο άρωμα και να κάνεις ένα μακιγιάζ που θα αισθανθείς σίγουρα καλύτερα στον καθρέφτη. Φυσικά θα χαρίσεις και μια όμορφη εικόνα στους αγαπημένους σου είτε είναι κοντά είτε είναι στην οθόνη του υπολογιστή σου. Δοκίμασέ το! Φωτογράφισέ το. Μοιράσου το μαζί μας στο streetstylegr@yahoo.com ή με ένα στόρι και tag @streetstylegr.
Stay safe , stay fearless, stay beautiful!
Σκουλαρίκια Elegance +
Κρέμα χειλιών Laneige
Foundetion Korres
Υγρή σκιά Estee Lauder
Γυαλιά Vogue

No comments:

Post a Comment

οδηγός "επιβίωσης" στο σπίτι #μενουμε_σπίτι

Ίσως διανύουμε την μεγαλύτερη περίοδο της ενήλικης ζωής μας με τον περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι μας . Ναι αλλά αυτό είναι μια συνθή...